All Ears

Waar vind je All Ears?

Voor studenten die in deze onzekere tijden behoefte hebben aan een luisterend oor, biedt All Ears de mogelijkheid om een van onze studentwerkers te spreken.

Locatie Zernike Campus

2 november the location at the Energy Academy Europe. The location is: Nijenborgh 6, 9747 AG Groningen, first floor at the right room number 5159.0182Je kunt ook bij de receptie informeren, waar All Ears is.

Find us with Google Maps

Locatie Harmonie building

Elke woensdag van 14.00 - 16.00 zijn er inloopspreekuren om met een studentwerker van All Ears te spreken. Locatie is in het Harmonie gebouw (Oude Kijk in Het Jatstraat 26, 9712 EK Groningen)

Wilt u buiten de inloopuren een afspraak maken, stuur dan een bericht door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt – indien je dat wenst – je specifieke voorkeuren aangeven met betrekking tot taal, het soort probleem dat moet worden besproken of het geslacht of de identiteit van de leerling-werker (man/vrouw of een bepaalde persoon). Wij beantwoorden je e-mail zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen drie werkdagen. Wilt je een verhaal doen zonder een face-to-face afspraak, dan mag dat ook: gebruik dan onderstaand formulier en stuur het naar ons op.

Find us with Google Maps

Campus Leeuwarden

In Leeuwarden the location is open every Tuesday from 2pm to 4pm. The location can be visited at the adres: Dokkumertrekweg 28, 8917 AA Leeuwarden

Find us with Google Maps

Location Leeuwarden Campus

2 februari starten we ook op de Zernike locatie: Hanzehogeschool Groningen, Van Olst Toren, Zernikeplein 7, T009 (links van de centrale balie).

Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@allearsgroningen.nl.

Volg ons op social media: