All Ears

Waar vind je All Ears?

Locaties Groningen

Locatie Harmoniegebouw

Elke woensdag van 14.00 - 16.00 zijn er inloopspreekuren om met een studentwerker van All Ears te spreken. Locatie is in het Harmonie gebouw (Oude Kijk in Het Jatstraat 26, 9712 EK Groningen)

Wilt u buiten de inloopuren een afspraak maken, stuur dan een bericht door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt – indien je dat wenst – je specifieke voorkeuren aangeven met betrekking tot taal, het soort probleem dat moet worden besproken of het geslacht of de identiteit van de leerling-werker (man/vrouw of een bepaalde persoon). Wij beantwoorden je e-mail zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen drie werkdagen. Wilt je een verhaal doen zonder een face-to-face afspraak, dan mag dat ook: gebruik dan onderstaand formulier en stuur het naar ons op.

Find us with Google Maps

Location Leeuwarden Campus

2 februari starten we ook op de Zernike locatie: Hanzehogeschool Groningen, Van Olst Toren, Zernikeplein 7, T009 (links van de centrale balie).

Locatie Zernike Campus

Er is een tweede locatie in de Van OlstBorg op de Zernike Campus. Je vindt de locatie hier: Zernikeplein 7, 9747 AS Groningen, kamernummer T01.11Bij de ingang van de toren ga je gelijk naar links en dan is het tegenover de balie van de Student Information Desk. Je kunt ook bij de receptie informeren, waar All Ears is.

Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@all-ears.nl.