All Ears

Waar vind je All Ears?

Locatie Harmoniegebouw

Elke woensdag van 14.00 - 16.00 zijn er inloopspreekuren om met een studentwerker van All Ears te spreken. Locatie is in het Harmonie gebouw (Oude Kijk in Het Jatstraat 26, 9712 EK Groningen)

Wilt u buiten de inloopuren een afspraak maken, stuur dan een bericht door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt – indien je dat wenst – je specifieke voorkeuren aangeven met betrekking tot taal, het soort probleem dat moet worden besproken of het geslacht of de identiteit van de leerling-werker (man/vrouw of een bepaalde persoon). Wij beantwoorden je e-mail zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen drie werkdagen. Wilt je een verhaal doen zonder een face-to-face afspraak, dan mag dat ook: gebruik dan onderstaand formulier en stuur het naar ons op.

Find us with Google Maps

Locatie Zernike Campus

Er is een tweede locatie in het Energy Acadamy-gebrouw op de Zernike Campus. Het adres is: Nijenborgh 6, 9747 AG Groningen, eerste verdieping rechts, kamernummer 5159.0182Je kunt ook bij de receptie informeren, waar All Ears is.

Find us with Google Maps

 

Location Leeuwarden Campus

2 februari starten we ook op de Zernike locatie: Hanzehogeschool Groningen, Van Olst Toren, Zernikeplein 7, T009 (links van de centrale balie).

Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@all-ears.nl.

Volg ons op social media: